Inauguració fornícules

La Junta de la Confraria de Sant Jordi va inaugurar ahir diumenge 2 d’abril les fornícules de l’altar del Sant al temple Parroquial de Santa Maria, celebrant-se missa pels difunts de la Confraria amb la Coral Mariola, en presència d’Autoritats, Majorals, representants de les Filaes i agrupacions musicals, Capitans i Bandereres, Comissió de Festes i Poble de Banyeres.

Després d’uns mesos d’intens treball, vam poder gaudir de la magnífica obra realitzada pel mestre Bertomeu Carabal i el seu ajudant i mà dreta Abdala Sene, que també van estar presents a la missa junt amb les seues famílies.

Des d’ací volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir a l’eucaristia, celebrada en l’altar de Sant Jordi i que va estar presidida pel Rector de la Parròquia i Consiliari de la Confraria Rev. Sr. Ricardo Díaz, portant la casulla donada a les Confraries de Sant Jordi i Santa Llúcia per Pilar Molina Albero, filla de l’il·lustre banyerí en Gregori Molina.

La Junta de la Confraria de Sant Jordi aprofita esta publicació per desitjar a tot el Poble de Banyeres i visitants, unes bones Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi Màrtir.