D. Santiago Piñeiro Mollá, Vicari de la Parròquia de l’Asunción de Nuestra Señora d’Alboraia, presidirà la Missa Major de la Relíquia el diumenge 4 de setembre de 2022

Santiago Piñeiro Mollá, de vint-i-vuit anys i natural de València, és en l’actualitat vicari de la Parroquia de la Asunción de Nuestra Señora d’Alboraia.

Des de petit juntament amb la seua família ha viscut la fe en la Parròquia de San Francisco Javier de València i va estudiar en el Col·legi  El Armelar pertanyent a la Institució Teresiana.

Va ingressar en el Seminari Diocesà La Immaculada a Montcada el setembre de 2014 després d’haver experimentat la crida de Déu al sacerdoci.

Va realitzar els estudis de Filosofia i Teologia en la Facultat de Teologia San Vicente Ferrer a València. Els últims anys de la seua formació al sacerdoci els va dur a terme en el Col·legi Seminari de Santo Tomás de Villanueva y la Presentación de la Virgen. Acabats els anys de formació va ser ordenat prevere el dia 19 de juny de 2021 juntament amb nou companys més i és el seu primer destí la parròquia anteriorment citada.