Mossèn Josep Miquel Francés, Prior de la Basílica de Santa Maria del Lledó ha sigut el Predicador de la Missa Major de Sant Jordi

L’ actual Prior de la Basílica de Santa Maria del Lledó, Mossèn Josep Miquel Francés, i que ja va visitar el nostre poble l’ any 2007, ha sigut el Predicador de la Missa Major de Sant Jordi.

En el seu sermó ha fet un paral•lelisme entre la vida i el testimoniatge de la fe en Crist de Sant Jordi i la difícil situació que en la actualitat viuen els cristians a tot el mon, i més en concret en els països africans i asiàtics, en els que estan amenaçats, directament per la seua proximitat geogràfica, per l’ Estat Islàmic per l´ únic motiu de ser cristians i seguidors de Jesuscrist.

El sermó ha tingut una gra acceptació per part de tots el presents, els qui de forma espontània han trencat el silenci del Temple Parroquial de Santa Maria de la Misericòrdia amb un gran aplaudiment.

Desde la Confraria de Sant Jordi, volem una volta més agrair la presencia i el magnífic sermó, que Mossèn Josep Miquel Francés, en el dia del nostre Patró Sant Jordi.