Messe de suffrage pour les défunts de la Confrérie de Sant Jordi à l'Ermitage de notre Patrón 24-09-2022

Depuis la fondation de la Confrérie de Sant Jordi dans l'année 1927, une des célébrations pieuses était la messe au suffrage pour les défunts de la Confrérie. Al llarg de molts anys s’ha celebrat el 23 de chaque mois, però l’any 2021 començàrem a celebrar-la el quart dissabte de mes, sempre que no caiga ni en la festivitat de la nostra Patrona, Santa Maria Magdalena, ni en la celebració de la Miraculosa, aleshores s’endarrereix i s’avança un dissabte respectivament. Sol acompanyar-nos Francis Blanes Sempere o Miquel Payà Molina a l’orgue. Mentre D. Ramón encensa l’Altar del nostre Patró, els fidels allí reunits entonem l’Himne a Sant Jordi.
la 24 septembre, ré. Ramón Micó Colomer oficià l’Eucaristia pels difunts de la Confraria a l’Ermita de Sant Jordi. Un grup de fidels ens reunírem a les 19:00 h per a resar i donar gràcies per totes les persones que ens han precedit i ens han deixat un testimoni d’amor a Jesucrist i devoció a Sant Jordi. L’ajudà en la celebració Antonio Sempere Beneyto, les lectures proclamées par M. Reme Gil Ribera, Maite Doménech Montava i Macarena Albero Cortés. En finalitzar cantàrem l’Himne a Sant Jordi.
Agraïm a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola l’atenció rebuda, per facilitar-nos cadires i encendre la il·luminació del parc de l’Ermita de Sant Jordi abans de l’horari habitual.