Mass in suffrage for the deceased of the Brotherhood of Sant Jordi in the Ermita del nostre Patró 24-09-2022

Since the foundation of the Confraternity of Sant Jordi in the year 1927, one of the pious celebrations was the mass in suffrage for the deceased of the Brotherhood. Al llarg de molts anys s’ha celebrat el 23 of each month, però l’any 2021 començàrem a celebrar-la el quart dissabte de mes, sempre que no caiga ni en la festivitat de la nostra Patrona, Santa Maria Magdalena, ni en la celebració de la Miraculosa, aleshores s’endarrereix i s’avança un dissabte respectivament. Sol acompanyar-nos Francis Blanes Sempere o Miquel Payà Molina a l’orgue. Mentre D. Ramón encensa l’Altar del nostre Patró, els fidels allí reunits entonem l’Himne a Sant Jordi.
The 24 September, D. Ramón Micó Colomer oficià l’Eucaristia pels difunts de la Confraria a l’Ermita de Sant Jordi. Un grup de fidels ens reunírem a les 19:00 h per a resar i donar gràcies per totes les persones que ens han precedit i ens han deixat un testimoni d’amor a Jesucrist i devoció a Sant Jordi. L’ajudà en la celebració Antonio Sempere Beneyto, the readings proclaimed by M. Reme Gil Ribera, Maite Doménech Montava i Macarena Albero Cortés. En finalitzar cantàrem l’Himne a Sant Jordi.
Agraïm a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola l’atenció rebuda, per facilitar-nos cadires i encendre la il·luminació del parc de l’Ermita de Sant Jordi abans de l’horari habitual.