Missa em sufrágio pelos falecidos da Irmandade de Sant Jordi na Ermita del nostre Patró 24-09-2022

Desde a fundação da Confraria de Sant Jordi no ano 1927, uma das celebrações piedosas foi a missa em sufrágio pelos defuntos da Irmandade. Al llarg de molts anys s’ha celebrat el 23 de cada mês, però l’any 2021 començàrem a celebrar-la el quart dissabte de mes, sempre que no caiga ni en la festivitat de la nostra Patrona, Santa Maria Magdalena, ni en la celebració de la Miraculosa, aleshores s’endarrereix i s’avança un dissabte respectivament. Sol acompanyar-nos Francis Blanes Sempere o Miquel Payà Molina a l’orgue. Mentre D. Ramón encensa l’Altar del nostre Patró, els fidels allí reunits entonem l’Himne a Sant Jordi.
o 24 setembro, D. Ramón Micó Colomer oficià l’Eucaristia pels difunts de la Confraria a l’Ermita de Sant Jordi. Un grup de fidels ens reunírem a les 19:00 h per a resar i donar gràcies per totes les persones que ens han precedit i ens han deixat un testimoni d’amor a Jesucrist i devoció a Sant Jordi. L’ajudà en la celebració Antonio Sempere Beneyto, as leituras proclamadas por M. Reme Gil Ribera, Maite Doménech Montava i Macarena Albero Cortés. En finalitzar cantàrem l’Himne a Sant Jordi.
Agraïm a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola l’atenció rebuda, per facilitar-nos cadires i encendre la il·luminació del parc de l’Ermita de Sant Jordi abans de l’horari habitual.