Missa en sufragi pels difunts de la Confraria de Sant Jordi a l’Ermita del nostre Patró 24-09-2022

Des de la fundació de la Confraria de Sant Jordi l’any 1927, una de les celebracions piadoses ha sigut la missa en sufragi pels difunts de la Confraria. Al llarg de molts anys s’ha celebrat el 23 de cada mes, però l’any 2021 començàrem a celebrar-la el quart dissabte de mes, sempre que no caiga ni en la festivitat de la nostra Patrona, Santa Maria Magdalena, ni en la celebració de la Miraculosa, aleshores s’endarrereix i s’avança un dissabte respectivament. Sol acompanyar-nos Francis Blanes Sempere o Miquel Payà Molina a l’orgue. Mentre D. Ramón encensa l’Altar del nostre Patró, els fidels allí reunits entonem l’Himne a Sant Jordi.
El 24 de setembre, D. Ramón Micó Colomer oficià l’Eucaristia pels difunts de la Confraria a l’Ermita de Sant Jordi. Un grup de fidels ens reunírem a les 19:00 h per a resar i donar gràcies per totes les persones que ens han precedit i ens han deixat un testimoni d’amor a Jesucrist i devoció a Sant Jordi. L’ajudà en la celebració Antonio Sempere Beneyto, les lectures proclamades per M. Reme Gil Ribera, Maite Doménech Montava i Macarena Albero Cortés. En finalitzar cantàrem l’Himne a Sant Jordi.
Agraïm a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola l’atenció rebuda, per facilitar-nos cadires i encendre la il·luminació del parc de l’Ermita de Sant Jordi abans de l’horari habitual.