Cover Grüße – Partyprogramm 2020

 

Cover Grüße – Partyprogramm 2020

Dokument herunterladen »


La Santa Relíquia de Sant Jordi Màrtir va arribar a Banyeres de Mariola el primer cap de setmana del mes de setembre de l’any 1780. Va descansar a la finca d’El Morer durant la nit del dissabte, sent rebuda per tots els festers de la vila, mit Sperrfeuer, el diumenge al matí.

La Relíquia està composada per un reliquiari realitzat amb plata fosa, gemeißelt, Burinada, geprägt und gedreht, der s. XVIII. Es ist rundherum mit floralen Dekorationen verziert, sent rematat el conjunt per l’escut de Banyeres de Mariola, auf dem oberen Oval eingraviert, i per una xicoteta creu. Sein Autor ist unbekannt, però al peu figuren les inicials L.T.

L'jeder 1980, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola li va imposar la medalla de plata del municipi, en commemoració del II Centenari de la seua arribada.

heute, la Santa Relíquia presideix la Festa de la Relíquia de Sant Jordi, que se celebra des de l’any 1780 am ersten Sonntag im September, sent venerada per tots els fidels al finalitzar la Solemne Processó de la Relíquia de Sant Jordi.