XV Plantà del Betlem al Pic de Montcabrer

Di sabato 3 dicembre 2022, usciamo alle 7:30 h dalla Font del Mas dels Arbres verso la vetta del Montcabrer, quello è dentro 1.390 metri di altezza, un grup de persones procedents de Villena, Bocairent i Banyeres de Mariola. Antonio Sempere, com és habitual, era el portador del conjunt de pastorets. Al cim havíem quedat que ens veuríem, attorno a 9:00 h, amb els grups procedents d’Alcoi amb els Reis a camell i Cocentaina amb el Naixement.
Una vegada ascendírem al pic, deixàrem instal·lats els tres conjunts.
D. Francisco, Xesco, i D. Juan Diego beneïren el Betlem, seguidament ells dos i D. Ramón oficiaren l’Eucaristia. Banyeres i Cocentaina participàrem amb la proclamació de les Lectures i el Salm. L’Evangeli fou proclamat per D. Juan Diego, i D. Ramón va fer una reflexió de les lectures i de l’Evangeli i recordà a les persones que al llarg d’aquests anys han ascendit al Pic de Montcabrer i que ja no estan entre nosaltres.
A continuació esmorzàrem i compartírem dolços, café i herbero. Gaudírem de la caminada, de l’olor de terra banyada, de la sàlvia i el timonet.
Domem gràcies a Déu pel matí tan entranyable que ens tenia preparat.