XV Plantà del Betlem am Pic de Montcabrer

Am Samstag 3 Dezember 2022, lass uns ausgehen 7:30 h vom Font del Mas dels Arbres zum Gipfel des Montcabrer, das ist in 1.390 meterhoch, un grup de persones procedents de Villena, Bocairent i Banyeres de Mariola. Antonio Sempere, com és habitual, era el portador del conjunt de pastorets. Al cim havíem quedat que ens veuríem, um die 9:00 h, amb els grups procedents d’Alcoi amb els Reis a camell i Cocentaina amb el Naixement.
Una vegada ascendírem al pic, deixàrem instal·lats els tres conjunts.
D. Francisco cisco~~POS=HEADCOMP, Xesco, i D. Juan Diego beneïren el Betlem, seguidament ells dos i D. Ramón oficiaren l’Eucaristia. Banyeres i Cocentaina participàrem amb la proclamació de les Lectures i el Salm. L’Evangeli fou proclamat per D. Juan Diego, i D. Ramón va fer una reflexió de les lectures i de l’Evangeli i recordà a les persones que al llarg d’aquests anys han ascendit al Pic de Montcabrer i que ja no estan entre nosaltres.
A continuació esmorzàrem i compartírem dolços, café i herbero. Gaudírem de la caminada, de l’olor de terra banyada, de la sàlvia i el timonet.
Domem gràcies a Déu pel matí tan entranyable que ens tenia preparat.