Suspensió de les festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi 2021 – 20/02/2021

El dissabte 20 de febrer de 2021 s’ha celebrat la Junta Ordinaria de la Comissió de Festes de Sant Jordi per videoconferéncia, amb la intenció de valorar la situació de les festes de Moros i Cristians de Sant Jordi 2021, degut a la situació sanitaria de la Covid-19.

Una vegada escoltats els punts de vista de totes les filaes, representants de la Confraria de Sant Jordi, i les bandes, així com les opinions de les capitanies que ostenten el cárrec, i després del comunicat que ja va fer la UNDEF sobre les reunions mantingudes amb la Conselleria de Sanitat, la Comissió de Festes PER UNANIMITAT ha decidit suspendre les Festes de Sant Jordi de 2021.

Les capitanies es mantindran per a les properes festes.

Tanmateix, volem informar que la Confraria de Sant Jordi portarà a terme la celebració dels actes religiosos que es puguen realitzar complint amb les mesures que dicten les autoritats sanitàries en eixe moment concret.

Recomanem molta responsabilitat sempre, i sobretot en eixos dies. Cal evitar celebracions amb familiars i amistats que no complisquen les mesures en rámbit privat. Ens hem de cuidar per poder celebrar tots junts quan arribe el moment.

La Comissió de Festes de Sant Jordi i la Confraria de Sant Jordi desitgem que tot passe, tornar a celebrar com sempre hem sabut fer, eixir als carrers i fer festa en majúscules.

Vítol al Patró Sant Jordi.

Descarregar document »

Notícies relacionades:

Banyeres també suspén les Festes de Moros i Cristians del 2021

Banyeres suspende las fiestas de Sant Jordi de este año