Starten Sie die Wartung und Reparatur des Erbes der Bruderschaft

Im Anschluss an die Linie vom vorherigen Vorstand gekennzeichnet, Dieser neue Vorstand begann die Arbeiten von Wartung und Reparatur aller vorhandenen Materialien, així com l’estudi de possibles restauracions necessàries per a deixar tot el patrimoni de la Confraria en perfectes condicions d’ús.

Per això s’han creat diversos equips de treball, que s’encarregaran de les tasques seguents:

.-Dotar als canelobres de l’anda xicoteta d’un límit antigir per a evitar que els cables de la instal.lació elèctrica es trenquen.

.-Pintar i reparar les estructures de ferro i fusta de les tarimes dels capitans.

.-Pintar i reparar estructura de ferro per a les flors de l’ofrena.

.-En l’Ermita de Sant Jordi, reparació de les goteres existents i desperfectes en la cuberta que provoquen humitats.

.-Un armari, en la nostra seu, per a guardar la roba litúrgica, propietat de la Confraria, que s’utiliza en les celebracions.

.-Col.locar un final de carrera a l’elevador de l’altar de Sant Jordi, per a evitar que se n’isca la guia i el cable del seu recorregut.

.-Pintar i reparar l’estructura de ferro dels carrils de la carrossa de Sant Jordi, banquetes i suport de la imatge.

.-Tractament antihumitat, reparació, canvi del paviment i redecoració del cambril de Sant Jordi a la Capella del Santíssim de l’església Parroquial.

außerdem, estan estudiant-se les grans obres de restauració i millora que inclouen el tractament contra el corcó en l’anda xicoteta i la imatge de Sant Jordi, el Reliquiari de fusta inclosa la posibilitat de platejar-lo en plata fina, usw.