Rodrigo Ferrè, Annunciatore della Settimana Santa in Ontinyent 2022

Il Consiglio delle Confraternite e Confraternite della Settimana Santa, su proposta del suo Presidente, ha designato com Pregoner per Pasqua 2022 al diacono permanente, Rodrigo Ferre Bodi.

Rodrigo Ferrè, natural de Banyeres de Mariola, è stato ordinato a gennaio di 2019 per l’arquebisbe de València i destinat a la Parròquia de Santa Maria d’Ontinyent, sent presentat en l’Eucaristia de la festa de Sant Blai el dissabte 9 febbraio 2019.

Laureato in Teologia e Filosofia, és un home molt culte, che sa trasmettere. Ha tenuto innumerevoli discorsi. Durant molts anys ha format en la Seu de l’Institut Diocesà de Ciències Religioses, així com en la Seu d’Ontinyent.

Il suo legame con la nostra città non nasce solo da qualche anno fa, ma ha una grande esperienza come insegnante in Ontinyent, ja que durant prop de 15 anys va ser professor de l’assignatura de religió presso IES l'Estació, in particolare da 1993 un 2007. Amb aquest nomenament serà la primera vegada que un diaca pregone la nostra Setmana Santa.

 

Font: https://periodicontinyent.com