Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi

et l'envoya à la Confrérie des Saints 17 d'Avril 2011, Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi, Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi, Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi 19,00 Lien permanent vers Prochaine présentation de la page web de la Confrérie de Sant Jordi.

L’acte inclourà també la presentació del procés de reordenació i catalogació del fons documental de l’arxiu de la Confraria, procés sense el que haguera sigut imposible muntar la pàgina web que ara es presenta.

Pàgina web, en la que es pot fer un seguiment detallat de la història de l’associació, el seu fons documental, la trajectòria i projectes desenvolupats per les diferents juntes directives des de l’any de la seua fundació en 1928 fins l’actualitat.

Des d’ací volem fer extensiva a tots el confrares i veïns de Banyeres de Mariola la invitació a assistir a la presentació, d’una ferramenta imprescindible per conèixer, més si cap, Confrérie de Saint-Georges, la de tots.