Archpriestly Pilgrimage to Our Lady of Agres 25-09-2022

The Archpriest of Our Lady of Agres is formed by the following towns: sour, Alfafara, Bocairent, Banyeres de Mariola, Bless her, Camp de Mirra and La Canyada. On Sunday 25 de setembre estàvem convidats a participar en la peregrinació i de l’Eucaristia. At 7 del matí part de la junta directiva ens posàrem en marxa per a peregrinar, des de Banyeres de Mariola fins al Santuari d’Agres i així, venerar la imatge de la Mare de Déu. At 12 del migdia estava prevista la missa de benedicció de la campanaMare de Déu del Castellen l’esplanada del Santuari, però com el temps no va acompanyar, la celebració fou oficiada en l’església del Convent d’Agres.
La Confraria de Sant Jordi felicitem a la promoció del curs 21/22 d’alumnes de 5é del col·legi Sant Roc d’Alcoi, que han sigut els artífexs de dur endavant el bonic projecteSom Campaners”. L’església estava de gom a gom i la campana fou beneïda segons el ritual tradicional, també fou llegida i signada l’acta.
Per a nosaltres, igual que l’any passat, un matí de germanor i de compartir el camí, “camíque sempre es fa més lleuger quan anem acompanyats uns dels altres.