Erzpriesterliche Wallfahrt zu Unserer Lieben Frau von Agres 25-09-2022

Der Erzpriester Unserer Lieben Frau von Agres wird von den folgenden Städten gebildet: sauer, Alfafara, Bocairent, Banyeres de Mariola, Beneixama, Camp de Mirra und La Canyada. Am Sonntag 25 de setembre estàvem convidats a participar en la peregrinació i de l’Eucaristia. sowie die Unannehmlichkeiten, die durch die steilen Straßen unserer Stadt und das schlechte Wetter verursacht wurden, führten zu einem großen Misserfolg. 7 del matí part de la junta directiva ens posàrem en marxa per a peregrinar, des de Banyeres de Mariola fins al Santuari d’Agres i així, venerar la imatge de la Mare de Déu. sowie die Unannehmlichkeiten, die durch die steilen Straßen unserer Stadt und das schlechte Wetter verursacht wurden, führten zu einem großen Misserfolg. 12 del migdia estava prevista la missa de benedicció de la campanaMare de Déu del Castellen l’esplanada del Santuari, però com el temps no va acompanyar, la celebració fou oficiada en l’església del Convent d’Agres.
La Confraria de Sant Jordi felicitem a la promoció del curs 21/22 d’alumnes de 5é del col·legi Sant Roc d’Alcoi, que han sigut els artífexs de dur endavant el bonic projecteSom Campaners”. L’església estava de gom a gom i la campana fou beneïda segons el ritual tradicional, també fou llegida i signada l’acta.
Per a nosaltres, igual que l’any passat, un matí de germanor i de compartir el camí, “camíque sempre es fa més lleuger quan anem acompanyats uns dels altres.