Peregrinació Arxiprestal a la Mare de Déu d’Agres 25-09-2022

L’Arxiprestat de la Mare de Déu d’Agres el formem els següents pobles: Agres, Alfafara, Bocairent, Banyeres de Mariola, Beneixama, Camp de Mirra i La Canyada. El diumenge dia 25 de setembre estàvem convidats a participar en la peregrinació i de l’Eucaristia. A les 7 del matí part de la junta directiva ens posàrem en marxa per a peregrinar, des de Banyeres de Mariola fins al Santuari d’Agres i així, venerar la imatge de la Mare de Déu. A les 12 del migdia estava prevista la missa de benedicció de la campana “Mare de Déu del Castell” en l’esplanada del Santuari, però com el temps no va acompanyar, la celebració fou oficiada en l’església del Convent d’Agres.
La Confraria de Sant Jordi felicitem a la promoció del curs 21/22 d’alumnes de 5é del col·legi Sant Roc d’Alcoi, que han sigut els artífexs de dur endavant el bonic projecte “Som Campaners”. L’església estava de gom a gom i la campana fou beneïda segons el ritual tradicional, també fou llegida i signada l’acta.
Per a nosaltres, igual que l’any passat, un matí de germanor i de compartir el camí, “camí” que sempre es fa més lleuger quan anem acompanyats uns dels altres.