Die Kapelle von St. George

in 1965 Bruderschaft St. George, schickte Präsident José Albero Puerto, einen kleinen Raum auf der Rückseite der Kapelle der Gemeinschaft nutzen, in der Pfarrkirche Santa Maria, decideix realitzar el Cambril de Sant Jordi, per poder guardar allí la Imatge de Sant Jordi “el xicotet” i la seva anda que un parell d’ anys abans s’havien estrenat.

La construcció del Cambril, va ser realitzada per manobres del nostre poble, seguint les directrius de la propia junta directiva, a pesar de que s’havia demanat un projecte de decoració a una empresa especialitzada de Valencia que es no va arribar a realitzar.

Una vegada concloses les obres, se li va encarregar al pintor i artista local Juan Domenech Beneyto “Juanito el pintor” la decoració del mateix amb pintures murals que feren referencia al nostre Patró; A l’ esquerra mirant el cambril de front: Sant Jordi am el seu escut de combat, en el que en compter de representar la creu encarnada del Sant, representa l’emblema del nostre poble; el castel amb les cuatre lletres N, F, L i R (noble, fiel, leal i reial, com a repreentació dels privilegis que ens va otorgar el rey Felip V, una vegada conclosa la Guerra de Secesió), a la dreta: la princesa amb la rosa a la má, com a simbol de la purea que Sant Jordi defensà fins a la mort; I per finalitzar al sostre: els angels portadors de les palmes que simbolitzen el martiri que el Sant va patir fins a morir. schließlich, es van dorar amb purpurina una serie de elements decoratius que remarcaven les cantoneres i de blanc les moldures que encuadraven els plafons de les parets i sostre.

En la pared del fons, Bruderschaft St. George, penjava el Guió de Sant Jordi.

Anys després es va dotar aquest habitacul, d’una porta corredissa amb cristall transparent, per protegir la Imatge i l’anda i que al mateix temps permitia contemplar el conjunt artistic.