New image of the monument to St. George

The Board of the Brotherhood of Sant Jordi, we want to communicate that in the face of the demand of the last months that we will commercialize a new reproduction of the Monument to Sant Jordi, amb un major valor que la que en estos moments està a la venda. Tenim previst que els propers dies 16 i 17 of July, coincidint amb la Fira i Mercat Medieval de la Malena, es presentarà oficialment al poble de Banyeres de Mariola, la nova edició especial, fabricada en bronze i altres materials nobles; Edició limitada i numerada. Sent el supervisor final del procés de fabricació el famós artista i escultor, ja conegut per tots el veïns del nostre poble, Manuel Boix, autor del monument al nostre Patró, original.

També volem informar, de que si la primera figura de la nova edició no estiguera acabada a temps, pel complicat procés de fabricació, comunicaríem en antelació la nova data de presentació.

Així mateix volem comunicar que ja s’ha obert una llista amb les persones que estan interessades en adquirir aquesta nova imatge, així com que per a obtenir més informació o formalitzar reserves cal dirigir-se a qualsevol dels membres de la Junta Directiva o directament al telèfon 667 504 027.

Volem agrair anticipadament la resposta i recolzament que segur que hi haurà de tot el poble a esta nova iniciativa de la Confraria de Sant Jordi.