Loteria Nadal 2012

A un mes vistael sorteig de la loteria de Nadal! Una singularitat de la loteria de la Confraria és que el nombre sol acabar en 23. Evidentment, no perquè pugui tenir més possibilitats de resultar guanyador sinó perquè el 23 d’abril és Sant Jordi.

Una altra peculiaritat és que les paperetes de Nadal solen ser poc convencionals: cada any es reprodueix en elles una imatge relacionada amb Sant Jordi. Després de treure la part superior, que és la participació de loteria en si, queda una làmina. La imatge d’aquest any pertany a una família de Banyeres i representa un Sant Jordi envoltat de petites imatges amb el seu martiri.

El número per al sorteig de Nadal d’aquest any serà el 36.723 i està a la venda en diferents comerços en forma de paperetes i dècims.

Agraïm la col · laboració als comerços, als anunciants (que ajuden a difondre any rere any la iconografia de Sant Jordi), a les persones i famílies que proporcionen idees i imatges per les làmines -qualsevol idea és benvinguda-, i a tota una infinitat de persones que col · laboren perquè cada dia portem més a Sant Jordi al cor.

A tots, moltes gràcies!.