Loteria de Nadal 2022

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol, Fira i Mercat Medieval, la Confraria de Sant Jordi inicià la comercialització dels dècims de loteria per al pròxim sorteig de Nadal que se celebrarà el 22 de desembre de 2022 i per a la festivitat de La Relíquia eixiran a la venda les participacions.

La venda de participacions i dècims es durà a terme per tots els comerços locals que habitualment col·laboren amb la Confraria, pels membres de la Junta Directiva i en la seu de la Confraria de Sant Jordi.
Enguany, la imatge escollida per a la participació, és una imatge de Sant Jordi llancejant al drac que està a la façana sud-est de l’ermita del Sant Crist de Banyeres de Mariola realitzada sobre taulell. Aquesta imatge del Sant és la que es venerava al seu altar del Temple Parroquial fins que va ser destruïda a la Guerra Civil. La imatge va ser portada a cap l’any 1841 per l’escultor valencià Antonio Esteve Romero. A més és la primera imatge del Sant de la qual tenim constància al nostre poble.

El taulell va ser donat per Antonio Reig Gisbert al poble de Banyeres de Mariola l’any 1991.

Agrair des d’ací als comerços col·laboradors, als anunciants que ens ajuden a continuar difonent la iconografia del nostre Patró Sant Jordi i a totes les persones que col·laboren incondicionalment any rere any amb la Confraria de Sant Jordi comprant les participacions i dècims.

 

Descarregar document »