Loteria de Nadal 2021

El dissabte dia 4 de setembre la Confraria de Sant Jordi inicia la comercialització de les participacions i dècims de loteria per al pròxim sorteig de Nadal de 2021.

La venda de participacions i dècims es durà a terme per tots els comerços locals que habitualment col·laboren amb la Confraria, pels membres de la Junta Directiva i en la nostra seu social.

Enguany, la imatge escollida per a la participació, és una imatge de Sant Jordi, el drac i la princesa. L’obra fou pintada a principis de la dècada dels anys cinquanta pel pintor contestà Francisco Micó Ferrer, el qual tenia amistat amb una família de Banyeres de Mariola i va ser aquesta la que li demanà que fera unes pintures a l’oli de Sant Jordi. El pintor s’inspirà amb la imatge del Mestre Martínez. Aquest oli té la particularitat que el teixit utilitzat li’l facilità la família d’Enrique Sempere Berenguer “Campanetes”, natural de Banyeres de Mariola i establit a Cocentaina on tenia els telers. Imatge cedida pel confrare F.R.B.

Agrair des d’ací als comerços col·laboradors, als anunciants que ens ajuden a continuar difonent la iconografia del nostre Patró Sant Jordi i a totes les persones que col·laboren incondicionalment any rere any amb la Confraria de Sant Jordi comprant les participacions i dècims.

 

Descarregar document »