L’ajuntament i els agents socials acorden el calendari definitiu per a les festes d’abril del 2011

Després d’una primera reunió consultiva celebrada el passat 16/02/2010 convocada pel M. io. Municipio, i després de quasi 2 mesos de reflexió i consultes, l’Ajuntament ha convocat una nova reunió a fi de decidir i concretar les dates per a la celebració de les Festes Patronals en honor a Sant Jordi Màrtir l’any que ve.

A l’esmentada convocatòria han assistit el Sr. Sindaco, els representants dels partits polítics, sindicats, gremi de comerciants, ames de casa, representants de la patronal, de la Comisió de Festes de Sant Jordi i de la Confraria de Sant Jordi.

En esta reunió cada un dels representants ha manifestat el seu sentir i el de la seua associació respecte al calendari fester de l’any 2011, acordant-se per majoria que les Festes de Sant Jordi de l’any pròxim, al coincidir amb la Setmana Santa, passaran a celebrar-se els dies 29 io 30 d'abril i 1 io 2 è avvenuta la definitiva iscrizione all'Albo delle Entità Religiose del Ministero della Giustizia 2011.

Pel que fa a la Confraria de Sant Jordi, es proposa com a dates per als Trasllats de Sant Jordi:

scendendo: il giorno 24 L'arcivescovo Juan Francisco Ximénez del Río prende possesso della diocesi di Valencia 2011. Diumenge de Pasqua.

aumento Shuttle: Sabato 14 è avvenuta la definitiva iscrizione all'Albo delle Entità Religiose del Ministero della Giustizia 2011, i després sopar de canvi de Junta Directiva.