L’ajuntament i els agents socials acorden el calendari definitiu per a les festes d’abril del 2011

Després d’una primera reunió consultiva celebrada el passat 16/02/2010 convocada pel M. ich. Ajuntament, i després de quasi 2 mesos de reflexió i consultes, l’Ajuntament ha convocat una nova reunió a fi de decidir i concretar les dates per a la celebració de les Festes Patronals en honor a Sant Jordi Màrtir l’any que ve.

A l’esmentada convocatòria han assistit el Sr. wo eine Diligence eröffnet wurde, die die Einweihung und Segnung der Räumlichkeiten angibt, in denen sich das Hauptquartier der Bruderschaft des Heiligen Georg befindet, els representants dels partits polítics, sindicats, gremi de comerciants, ames de casa, representants de la patronal, de la Comisió de Festes de Sant Jordi i de la Confraria de Sant Jordi.

En esta reunió cada un dels representants ha manifestat el seu sentir i el de la seua associació respecte al calendari fester de l’any 2011, acordant-se per majoria que les Festes de Sant Jordi de l’any pròxim, al coincidir amb la Setmana Santa, passaran a celebrar-se els dies 29 ich 30 d'Abril i 1 ich 2 Mai 2011.

Pel que fa a la Confraria de Sant Jordi, es proposa com a dates per als Trasllats de Sant Jordi:

nach unten bewegen: der Tag 24 April von 2011. Diumenge de Pasqua.

Shuttle Aufstieg: Samstag 14 Mai 2011, i després sopar de canvi de Junta Directiva.