La segunda Reliquia de San Jorge viaja en el Camp de Mirra

La parroquia de San Bartolomé de la vecina localidad de Campo de Mirra celebra este año tres eventos de importancia capital para la pequeña localidad de la comarca: por un lado la celebración del 200 aniversari de la col•locació de la primera pedra del Temple Parroquial l’any 1817, en segon lloc la restauració de l’Ermita de Sant Bartomeu, i en tercer lloc el 100 aniversari de l’arribada a la població la Relíquia de Sant Bartomeu, el seu Patró, en 1917.

Pel que els responsables parroquials amb el seu rector al capdavant estan realitzant diversos actes i celebracions per a commemorar aquestes efemèrides.
Dins d’aquest calendari de celebracions extraordinàries aquest matí, i després de la invitació del Sr. Rector, la Confraria de Sant Jordi del nostre poble ha participat en la Missa Major de la Festa de Sant Bartomeu, patró de la veïna localitat del Camp de Mirra que està celebrant aquests dies les seues festes patronals, representada pel seu President Rafael E. Belda Domenech acompanyat pel Vocal de la Junta Directiva Bartomeu Francés Ferre, juntament amb representants d’altres poblacions veïns com Bocairent, Biar i La Canyada. Representants tots que han aportat a aquesta celebració des de les seues respectives localitats d’origen relíquies de les seues parròquies: de Sant Blai en el cas de Bocairent, el Lignum Crucis en el cas de Biar, i la nostra segona Relíquia de Sant Jordi en el cas de la Confraria de Sant Jordi de Banyeres de Mariola. Relíquies que durant la celebració eucarística han estat dipositades sobre l’Altar, conjuntament amb la del Patró del Camp de Mirra Sant Bartomeu.