Badge Mayoral

Le Mayorales della Gilda di San Giorgio identificato Distintivo Mayoral San Giorgio.

L'Insignia è stato progettato da Mayorales della Gilda di San Giorgio, una volta approvato e approvato dall'Arcivescovo della Diocesi di Valencia Statuti della Fratellanza in vigore nel 2000. Esso incorpora elementi che identificano l'essenza e la ragion d'essere del corpo collegiale che comprende i Mayorales della Confraternita di San Giorgio Mariola: immagine Sant Jordi rappresentato nel monumento di San Giorgio si trova ai piedi del Castello, amb la llegenda “Majoral de la Confraria de Sant Jordi”.

El Majoral sap que portar la Insígnia li exigeix estar sempre disponible per si algun dia fera falta el seu assessorament, recolzament i col.laboració. En cada insígnia de cada Majora es guarden tots els somnis i les il.lusions, tot el treball, els patiments i les alegries d’un temps que cada Majorals atresora com una vivència única, mai viscuda abans juntament amb la seua Junta. Guarda al seu cor el període de dedicació i responsabilitat durant el qual han estat al cap davant de la Confraria de Sant Jordi. Un temps de gràcia en el que s’han viscut més intensament les conviccions de fe i valors així com experiències i sensacions úniques, que mai perdran mentre visquen.

Per això la insígnia no és només un signe de representació. També recorda als Majorals que deuen saber renovar sempre la seua disposició al servici de la Confraria de Sant Jordi, reforçant més encara l’amor i la devoció que professen al nostre Patró Sant Jordi.

il 23 nel mese di aprile 2004 es va imposar a tots el Presidents que ho havien sigut de la Confraria la insígnia que els acreditava en el seu càrrec. I a les viudes de Miguel Vicedo Sanjuán i de Juan Sempere Blanes se’ls va fer entrega de les mateixes en senyal de record i homenatge.

A partir d’aquesta data, il 23 d'abril, i cada vegada que un President conclou el seu mandat, se li imposa la Insígnia de Majoral de la Confraria de Sant Jordi, certifica che nella sua nuova responsabilità e l'impegno.

Distintivo Mayoral essere utilizzato solo da coloro che sono stati Presidenti della Gilda di San Giorgio, i únicament en els actes en els que participen com a Majorals.