La Confraria de S. Jordi posa a la venda les paperetes per rifar una imatge de Sant Jordi en bronze

Amb motiu de la Fireta de La Malena, la Junta Directiva de la Confraria de Sant Jordi ha posat a la venda les paperetes per sortejar un imatge de Sant Jordi.

La Imatge pertany a la 2a sèrie de la reproducció a escala del Monument fabricada en bronze i peanya de fusta. Tenint el conjunt una alçada total de 64 cm., e pesando aproximadamente 4 kg. La tirada fabricada en el seu dia consta d’un total de 50 figuras.

Reprodução gravou sobre a camada de empresa Autor Manuel Boix, provando série de numeração e o número da peça. Va acompanyada de un certificat nominal que acredita la persona que ha sigut agraciada en el sorteig, i en el que figuren també la data, la sèrie i el nombre de peça en este cas 33 / 50, així com la certificació del escultor autor del monument a Sant Jordi original Manuel Boix. Va presentat amb una caixa expositora de cartó imprès en quadricromia, a embalado, exposição e proteção.

Les paperetes estaran a la venda fins el mes de novembre; I serà agraciada aquella que el nombre coincidisca amb la combinació de les tres ultimes xifres del sorteig de la ONCE del dia 1 dezembro 2017.

Desde ací animar a tots a col•laborar amb la Confraria de Sant Jordi, ja que els beneficis obtinguts es destinaran a la restauració de la porta del Temple Parroquial que recau al carrer Sant Jordi. I agrair a tots de forma anticipada la seua inestimable col•laboració