La Confrérie de St. Jordi met en vente les bulletins de vote pour une tombola pour une image en bronze de Sant Jordi

A l'occasion de la Fireta de La Malena, le conseil d'administration de la Confrérie de Sant Jordi a mis en vente les bulletins de vote pour dessiner une image de Sant Jordi.

La Imatge pertany a la 2a sèrie de la reproducció a escala del Monument fabricada en bronze i peanya de fusta. Tenint el conjunt una alçada total de 64 cm., et pesant environ 4 kg. La tirada fabricada en el seu dia consta d’un total de 50 chiffres.

La reproduction a enregistré sur la couche de l'entreprise Auteur Manuel Boix, prouvant série de numérotation et le numéro de partie. Va acompanyada de un certificat nominal que acredita la persona que ha sigut agraciada en el sorteig, i en el que figuren també la data, la sèrie i el nombre de peça en este cas 33 / 50, així com la certificació del escultor autor del monument a Sant Jordi original Manuel Boix. Va presentat amb una caixa expositora de cartó imprès en quadricromia, à tassée, exposition et protection.

Les paperetes estaran a la venda fins el mes de novembre; I serà agraciada aquella que el nombre coincidisca amb la combinació de les tres ultimes xifres del sorteig de la ONCE del dia 1 de décembre de 2017.

Desde ací animar a tots a col•laborar amb la Confraria de Sant Jordi, ja que els beneficis obtinguts es destinaran a la restauració de la porta del Temple Parroquial que recau al carrer Sant Jordi. I agrair a tots de forma anticipada la seua inestimable col•laboració