The Brotherhood of S. Jordi sells the ballots to raffle off a bronze image of Saint George

On the occasion of the La Malena Fair, the Board of Directors of the Brotherhood of Sant Jordi has put on sale the ballots to draw an image of Sant Jordi.

La Imatge pertany a la 2a sèrie de la reproducció a escala del Monument fabricada en bronze i peanya de fusta. Tenint el conjunt una alçada total de 64 cm., and weighing approximately 4 kg. La tirada fabricada en el seu dia consta d’un total de 50 figures.

Reproduction has recorded over the layer of firm Author Manuel Boix, proving numbering series and part number. Va acompanyada de un certificat nominal que acredita la persona que ha sigut agraciada en el sorteig, i en el que figuren també la data, la sèrie i el nombre de peça en este cas 33 / 50, així com la certificació del escultor autor del monument a Sant Jordi original Manuel Boix. Va presentat amb una caixa expositora de cartó imprès en quadricromia, to packed, exposure and protection.

Les paperetes estaran a la venda fins el mes de novembre; I serà agraciada aquella que el nombre coincidisca amb la combinació de les tres ultimes xifres del sorteig de la ONCE del dia 1 December 2017.

Desde ací animar a tots a col•laborar amb la Confraria de Sant Jordi, ja que els beneficis obtinguts es destinaran a la restauració de la porta del Temple Parroquial que recau al carrer Sant Jordi. I agrair a tots de forma anticipada la seua inestimable col•laboració