Die Bruderschaft von S. Jordi verkauft die Stimmzettel, um ein Bronzebild des Heiligen Georg zu verlosen

Anlässlich der Messe La Malena, Der Vorstand der Bruderschaft von Sant Jordi hat die Stimmzettel zum Verkauf angeboten, um ein Bild von Sant Jordi . zu zeichnen.

La Imatge pertany a la 2a sèrie de la reproducció a escala del Monument fabricada en bronze i peanya de fusta. Tenint el conjunt una alçada total de 64 cm., und ein Gewicht von ungefähr 4 kg. La tirada fabricada en el seu dia consta d’un total de 50 Figuren.

Die Reproduktion ist über die Schicht des festen Autor Manuel Boix aufgezeichnet, Beweis Nummerierungsserie und die Teilenummer. Va acompanyada de un certificat nominal que acredita la persona que ha sigut agraciada en el sorteig, i en el que figuren també la data, la sèrie i el nombre de peça en este cas 33 / 50, així com la certificació del escultor autor del monument a Sant Jordi original Manuel Boix. Va presentat amb una caixa expositora de cartó imprès en quadricromia, auf gepackten, Belichtung und Schutz.

Les paperetes estaran a la venda fins el mes de novembre; I serà agraciada aquella que el nombre coincidisca amb la combinació de les tres ultimes xifres del sorteig de la ONCE del dia 1 Dezember 2017.

Desde ací animar a tots a col•laborar amb la Confraria de Sant Jordi, ja que els beneficis obtinguts es destinaran a la restauració de la porta del Temple Parroquial que recau al carrer Sant Jordi. I agrair a tots de forma anticipada la seua inestimable col•laboració