La Comissió de Festes de Sant Jordi obsequia la Confraria de Sant Jordi amb una làmina amb l’Imatge de Sant Jordi de la Bandera de Banyeres de Mariola

El president de la Comissió de Festes, En Vicent Terol Figuerez, ha obsequiat a la Confraria de Sant Jordi amb una làmina la qual reproduix la imatge de Sant Jordi que figura en la Bandera de Banyeres de Mariola que es conserva al Saló de Plens de l’Ajuntament, obra de Salvador Sellés Juan, diplomat en Disseny Industrial i llicenciat en Belles Arts i informada tècnicament per Pere Maria Orts i Bosch, jurista, humanista, historiador, acadèmic i Premi d’honor de les Lletres Valencianes.

La Bandera de Banyeres de Mariola va ser aprovada pel Consell Tècnic d’Heràldica i Vexil.lologia Local de la Generalitat Valenciana el 13 May 1999 amb les següents carácterístiques: “Un rectangle de proporcions 2/3, en camper de gules en el centre del qual furarà un oval d’atzur. Sobre el camper atzur de l’oval anirà la figura de Sant Jordi a cavall. El cavall i les gualdrapes seran de plata i el cavaller d’or, amb la cara del seu color per dur la visera alçada, el qual amb una llança d’or nafra un dragó de plata lampassat o aramat de gules.”