I Concurso de Desenho da Irmandade de Sant Jordi (Guanaydors / es)

ENTREGA DE PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX CONFRARIA DE SANT JORDI

o 21 d'abril 2021 e após a celebração da Missa da Transferência de descida, es reunien a la Seu de la Confraria, la presidenta, la secretaria i dos tècnics de dibuix, tots ells membres de la Junta de la Confraria per a examinar les 23 obres presentades i fer una selecció.

A presidente Mª Elena Vilanova Calatayud disse esta manhã, sexta-feira 23 d'abril 2021, o resultado do concurso para os meninos e meninas vencedores, e os colocou na coleção de prêmios no dia em que ocorrer.

Totes les obres van estar exposades des del 23 d’abril fins al 7 de maig als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

o 8 de maig a la seu de la Confraria i abans de la Missa del Trasllat de pujada, la presidenta feia entrega dels diplomes acreditatius, un joc de taula i un compte de Sant Jordi: “Sant Jordi está vindo para Banyeres de Mariola”, a cada u dels premiats. Per tractar-se de la primera edició també els entregà un compte de Sant Jordi a cada xiqueta i xiquet participant.

Destas linhas agradecemos a participação de todos os meninos e meninas e os encorajamos a continuar desenvolvendo sua faceta artística e sua devoção ao nosso Padroeiro São Jorge..