Concours de dessin de la Confrérie de Sant Jordi (Guanaydors / es)

ENTREGA DE PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX CONFRARIA DE SANT JORDI

la 21 d'Avril 2021 et après la célébration de la messe de transfert de descente, es reunien a la Seu de la Confraria, la presidenta, la secretaria i dos tècnics de dibuix, tots ells membres de la Junta de la Confraria per a examinar les 23 obres presentades i fer una selecció.

La Présidente Mª Elena Vilanova Calatayud a déclaré ce matin, Vendredi 23 d'Avril 2021, le résultat du concours aux garçons et filles gagnants, et les a placés à la remise des prix le jour où elle a lieu.

Totes les obres van estar exposades des del 23 d’abril fins al 7 de maig als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

la 8 de maig a la seu de la Confraria i abans de la Missa del Trasllat de pujada, la presidenta feia entrega dels diplomes acreditatius, un joc de taula i un compte de Sant Jordi: “Ici vient Sant Jordi Bañeres”, a cada u dels premiats. Per tractar-se de la primera edició també els entregà un compte de Sant Jordi a cada xiqueta i xiquet participant.

De ces lignes nous remercions la participation de tous les garçons et filles et les encourageons à continuer à développer leur facette artistique et leur dévouement à notre Patron Saint George.