I Brotherhood of Sant Jordi Drawing Contest (Guanaydors / es)

ENTREGA DE PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX CONFRARIA DE SANT JORDI

The 21 d'April 2021 and after the celebration of the Descent Transfer Mass, es reunien a la Seu de la Confraria, la presidenta, la secretaria i dos tècnics de dibuix, tots ells membres de la Junta de la Confraria per a examinar les 23 obres presentades i fer una selecció.

President Mª Elena Vilanova Calatayud said this morning, Friday 23 d'April 2021, the result of the contest to the winning boys and girls, and has placed them at the prize collection on the day it takes place.

Totes les obres van estar exposades des del 23 d’abril fins al 7 de maig als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

The 8 de maig a la seu de la Confraria i abans de la Missa del Trasllat de pujada, la presidenta feia entrega dels diplomes acreditatius, un joc de taula i un compte de Sant Jordi: “Sant Jordi is coming to Banyeres de Mariola”, a cada u dels premiats. Per tractar-se de la primera edició també els entregà un compte de Sant Jordi a cada xiqueta i xiquet participant.

From these lines we thank the participation of all the boys and girls and encourage them to continue developing their artistic facet and their devotion to our Patron Saint George.