Ich Bruderschaft von Sant Jordi Zeichenwettbewerb (Guanaydors / es)

ENTREGA DE PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX CONFRARIA DE SANT JORDI

die 21 d'April 2021 i després de la celebració de la Missa del Trasllat de baixada, es reunien a la Seu de la Confraria, la presidenta, la secretaria i dos tècnics de dibuix, tots ells membres de la Junta de la Confraria per a examinar les 23 obres presentades i fer una selecció.

Präsidentin Mena Elena Vilanova Calatayud sagte heute Morgen, Freitag 23 d'April 2021, das Ergebnis des Wettbewerbs an die siegreichen Jungen und Mädchen, und hat sie an dem Tag, an dem sie stattfinden, in die Preissammlung aufgenommen.

Totes les obres van estar exposades des del 23 d’abril fins al 7 de maig als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

die 8 de maig a la seu de la Confraria i abans de la Missa del Trasllat de pujada, la presidenta feia entrega dels diplomes acreditatius, un joc de taula i un compte de Sant Jordi: “Sant Jordi kommt nach Banyeres de Mariola”, a cada u dels premiats. Per tractar-se de la primera edició també els entregà un compte de Sant Jordi a cada xiqueta i xiquet participant.

Aus diesen Zeilen danken wir der Teilnahme aller Jungen und Mädchen und ermutigen sie, ihre künstlerische Facette und ihre Hingabe an unseren Schutzpatron George weiterzuentwickeln.