I Concurs de Dibuix Confraria de Sant Jordi (Guanyadors/es)

ENTREGA DE PREMIS DEL I CONCURS DE DIBUIX CONFRARIA DE SANT JORDI

El 21 d’abril de 2021 i després de la celebració de la Missa del Trasllat de baixada, es reunien a la Seu de la Confraria, la presidenta, la secretaria i dos tècnics de dibuix, tots ells membres de la Junta de la Confraria per a examinar les 23 obres presentades i fer una selecció.

La presidenta Mª Elena Vilanova Calatayud ha comunicat aquest matí, divendres 23 d’abril de 2021, el resultat del concurs als xiquets i xiquetes guanyadors, i els ha emplaçat a la recollida de premis el dia que tinga lloc.

Totes les obres van estar exposades des del 23 d’abril fins al 7 de maig als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

El 8 de maig a la seu de la Confraria i abans de la Missa del Trasllat de pujada, la presidenta feia entrega dels diplomes acreditatius, un joc de taula i un compte de Sant Jordi: “Ja arriba Sant Jordi a Banyeres de Mariola”, a cada u dels premiats. Per tractar-se de la primera edició també els entregà un compte de Sant Jordi a cada xiqueta i xiquet participant.

Des d’aquestes línies agraïm la participació de tots els xiquets i xiquetes i els animem a que seguisquen desenvolupant la seua façeta artística i la seua devoció al nostre Patró Sant Jordi.