Finalitzen els treballs de decoració de les fornícules del Altar de Sant Jordi

Després de mesos de treballs, desde el pasat mes d´octubre, ininterromputs han conclòs les labors de restauració i decoració de les fornícules de l’Altar de Sant Jordi. Fornícules que alberguen la Imatge de Sant Jordi al centre i les de Sant Blai i Sant Lluís Gonzaga a la dreta i esquerra respectivament.

Esdeveniment que conclou les diferents labors dutes a terme en els últims anys en l´espai dedicat al nostre Patró: consolidació i decoració del Creuer, consolidació i aïllament de la coberta, així com el policromat i daurat del propi Altar de Sant Jordi.

En aquesta ocasió les labors han consistit, com es va avançar en el seu moment, en un major enriquiment decoratiu de les fornícules, realitzades pel famós artista valencià que està duent a terme la decoració del Temple Parroquial de Santa Maria de la Misericòrdia D. Bertomeu Caraval.

I per a commemorar aquest esdeveniment el diumenge dia 2 d’abril a les 12,00 h., es celebrarà una Missa per tots els difunts de la Confraria de Sant Jordi en el propi Altar de Sant Jordi, situat en el creuer esquerre del Temple Parroquial de Santa Maria de la Misericòrdia, a la que estan tots convidats.

La Junta Directiva de la Confraria de Sant Jordi, ens congratulem per la finalització d’aquests treballs i pel magnífic resultat assolit per D. Bartomeu Caraval; i al mateix temps volem agrair-los de forma anticipada l’assistència a la celebració de la eucaristia pels difunts de la Confraria.