Saudação de Natal e calendário 2023

O Conselho de Administração da Irmandade de São Jorge parabeniza seus membros, col·laboradors i a tots els veïns i veïnes de Banyeres de Mariola, as festividades de natal, Sagrada Família, Ano novo e reis.

também, informa els seus confrares que d’ací a poc rebran el nou calendari per a l’any 2023, patrocinat com en anys anteriors per l’empresa local Albero Forte Composite, S.L. (Plástico Forte).

En aquesta ocasió la imatge de Sant Jordi escollida és, una aquarel·la propietat de la Confraria de Sant Jordi, adquirida en maig de 1991 al seu autor, el pintor alcoià D. Rafael Guarinos Blanes, 1928-2016, conegut com l’il·lustrador de la Festa. Pintor, mário martinez, a·lustrador i cartellista, fou assessor artístic de l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi durant quasi vint anys, arribant a ser nomenat conseller d’honor d’aquesta institució. Destacà com excel·lent pintor de retrats, bodegons i paisatges de tall figuratiu i participà en nombroses exposicions col·lectives i individuals en distintes ciutats de la província. Les seues obres han suposat una valuosa aportació al patrimoni artístic de les festes de Moros i Cristians, i és considerat un dels artistes que va revolucionar l’estètica de la festa durant la segona meitat del segle XX.

L’obra està colgada en el panell de fusta del boisery del saló de la Seu de la Confraria de Sant Jordi. Aquesta representa a Sant Jordi damunt del cavall, llancejant al drac i al fons la Torre de l’Homenatge del nostre Castell.

En el calendari estan en color roig els dies festius i en color blau els dies assenyalats per a la Confraria de Sant Jordi. Totes les misses mensuals se celebraran a les 20:00 h en la Parròquia la Mare de Déu de la Misericòrdia, salvant la del 23 de setembre que està prevista se celebre a les 19:00 h en l’Ermita de Sant Jordi.

La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm enormement a l’empresa local Albero Forte Composite, S.L. el patrocini del calendari del pròxim any 2023. Amb aquest gest permeten que Sant Jordi arribe a la casa dels confrares. També els agraïm la relació que ens ha unit durant aquests tres anys que hem estat al capdavant d’aquesta entitat.

Baixar documento »