Fallo del jurado – Vuelven nuestras fiestas 2022

El 13 d’abril, se reunieron el jurado del II Concurso de Dibujo Cofradía de Sant Jordi 2022, formado por presidenta, secretaría y dos técnicos de dibujo de la Junta Directiva de la Cofradía. Una vegada oberts els diferents sobres amb els dibuixos, i classificats per categories, es va procedir a la seua revisió artística i compositiva.
En aquesta edició s’han presentat un total de 24 dibuixos i cal destacar el gran treball realitzat per tots els xiquets i xiquetes. Els seus dibuixos mostren un gran coneixement de Sant Jordi, de les nostres Festes i del nostre poble. Queda així de manifest la labor dels seus pares per tal de mantenir viva la devoció al Patró Sant Jordi.

Totes les obres quedaren exposades als panels de l’entrada dels locals de catequesi.

El 23 d’abril la presidenta de la Confraria de Sant Jordi, METRO. Elena Vilanova Calatayud, telefonava als guanyadors/es del II Concurs de Dibuix per comunicar-los el seu guardó.
Destaquem el gran treball realitzat per tots i cadascun dels xiquets i xiquetes que han participat en el concurs:

CATEGORIA INFANTIL

Carmen Molina S., Adrián Reche Sempere, Noelia Ribera Sanz, Daniel Reche Sempere, Juan Ortuño Martínez, Enzo Martínez Calero i Pol Puig Molina.

 

CATEGORÍA PRIMARIA – 1r CICLO

Aleix Puig Molina, Ángela Segura y Valero, Candela Ramírez Calabuig, Jordi Garrido García, Beltrán Bodí Pascual, Malena Segura i Valero, Juana Francés Gil, Irune Martínez Calero i Noa Herrero Cerdá.

 

CATEGORÍA PRIMARIA – 2n CICLO

Vicente Ortuño Martínez, Gerard Segura i Valero, Luna Clemente Micó, Júlia Domenech Beneyto, Blanca Martínez Ribera i Anaís Martínez Ortuño.

 

CATEGORÍA SECUNDARIA

Aitana Silvestre Castelló i Pablo Navarro Sanchís.