o rev. D. Francisco José Vañó Asensio foi nomeado para a Paróquia de Nossa Senhora da Misericórdia em Banyeres de Mariola

L’Excm. i Rvdm. D. Antonio Card. Cañizares LLovera ha tingut a bé fer el següent nomenament i cesse, amb data de 20 Junho 2022:

Ha nomenat adscrit a la Parròquia Nostra Senyora de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola el Rev. D. Francisco José Vañó Asensio. Beneit el qui ve en el nom del Senyor. Al mateix temps cessa com subdelegat episcopal d’ensenyament i pastoral educativa de la diòcesi de València i com administrador parroquial de Nostra Senyora de Fàtima de València i titular del mateix col·leis. D. Francisco José, és natural de Bocairent, fou retor de Cofrents i Jalance, vicari parroquial de Sant Josep d’Ontinyent durant deu anys amb D. José María Payà, on ha deixat una empremta inesborrable.

RamónMicó Colomer ens diu: “Per a mi és una gran alegria poder compartir el ministeri sacerdotal junt amb D. Francisco JoséXescoi D. Enrique. Que siga temps de gràcia per acompanyar a la comunitat parroquial. Us demane que reseu per nosaltres”.