Filhos de doação de Cristóbal Albero Fráncés e Carmen Ribera Belda

Os filhos de Cristóbal Albero Francés e Carmen Ribera Belda, Carmen, Cristobal, Laura e M. Dolores Árvore Ribera, fazer uma doação à Confraria de Sant Jordi de:
Uma moldura com tela de 120 cm d’alt i 89 d’ample. En ell es representa una escena de la llegenda de Sant Jordi, Princess and the Dragon. Fou pintada per l’artista contestà Francisco Micó Ferrer en la dècada dels anys cinquanta. Cal destacar que el teixit utilitzat per a pintar l’oli, fou facilitat per l’empresari tèxtil Enrique Sempere Berenguer, conegut a Banyeres de Mariola pel sobrenom decampanetes”.
L’acte de donació ha tingut lloc dimecres dia 12 outubro 2022 na Sede da Irmandade de Sant Jordi. El protocol a seguir, ha consistit en la lectura de l’acta de donació per part de la secretària, Macarena Albero Cortés i a continuació signada per la part donant, els germans Albero Ribera i per la part donatària, en representació de la Confraria de Sant Jordi, la presidenta, M. Elena Vilanova Calatayud, quedant una còpia per a la Confraria i una altra per a la família Albero Ribera.
La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm públicament la donació de la família Albero Ribera.