Donazione bambini di Cristóbal Albero Fráncés e Carmen Ribera Belda

I figli di Cristóbal Albero Francés e Carmen Ribera Belda, Carmen, Cristobal, Laura e M. Dolores Albero Ribera, donare alla Confraternita di Sant Jordi de:
Una cornice con tela di 120 cm d’alt i 89 d’ample. En ell es representa una escena de la llegenda de Sant Jordi, Principessa e il Drago. Fou pintada per l’artista contestà Francisco Micó Ferrer en la dècada dels anys cinquanta. Cal destacar que el teixit utilitzat per a pintar l’oli, fou facilitat per l’empresari tèxtil Enrique Sempere Berenguer, conegut a Banyeres de Mariola pel sobrenom decampanetes”.
L’acte de donació ha tingut lloc dimecres dia 12 ottobre 2022 en la Seu de la Confraria de Sant Jordi. Il protocollo da seguire, consisteva nella lettura dell'atto di donazione da parte del segretario, Macarena Albero Cortés e poi firmato dal donatore, els germans Albero Ribera i per la part donatària, in rappresentanza della Confraternita di Sant Jordi, il presidente, M. Elena Vilanova Calatayud, quedant una còpia per a la Confraria i una altra per a la família Albero Ribera.
La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm públicament la donació de la família Albero Ribera.