Donation children of Cristóbal Albero Fráncés and Carmen Ribera Belda

The children of Cristóbal Albero Francés and Carmen Ribera Belda, Carmen, Cristobal, Laura i M. Dolores Tree Ribera, donate to the Confraternity of Sant Jordi de:
A frame with canvas of 120 cm d’alt i 89 d’ample. En ell es representa una escena de la llegenda de Sant Jordi, Princess and the Dragon. Fou pintada per l’artista contestà Francisco Micó Ferrer en la dècada dels anys cinquanta. Cal destacar que el teixit utilitzat per a pintar l’oli, fou facilitat per l’empresari tèxtil Enrique Sempere Berenguer, conegut a Banyeres de Mariola pel sobrenom decampanetes”.
L’acte de donació ha tingut lloc dimecres dia 12 October 2022 Permalink to Relief on the Board of Directors of the Brotherhood of St. George. El protocol a seguir, ha consistit en la lectura de l’acta de donació per part de la secretària, Macarena Albero Cortés i a continuació signada per la part donant, els germans Albero Ribera i per la part donatària, en representació de la Confraria de Sant Jordi, la presidenta, M. Elena Vilanova Calatayud, quedant una còpia per a la Confraria i una altra per a la família Albero Ribera.
La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm públicament la donació de la família Albero Ribera.