Spendenkinder von Cristóbal Albero Fráncés und Carmen Ribera Belda

Die Kinder von Cristóbal Albero Francés und Carmen Ribera Belda, Carmen, Christobal, Laura und M. Dolores Baum Ribera, Spende an die Bruderschaft von Sant Jordi de:
Ein Rahmen mit Leinwand von 120 cm d’alt i 89 d’ample. En ell es representa una escena de la llegenda de Sant Jordi, Prinzessin und der Drache. Fou pintada per l’artista contestà Francisco Micó Ferrer en la dècada dels anys cinquanta. Cal destacar que el teixit utilitzat per a pintar l’oli, fou facilitat per l’empresari tèxtil Enrique Sempere Berenguer, conegut a Banyeres de Mariola pel sobrenom decampanetes”.
L’acte de donació ha tingut lloc dimecres dia 12 Oktober 2022 im Hauptquartier der Bruderschaft von Sant Jordi. El protocol a seguir, ha consistit en la lectura de l’acta de donació per part de la secretària, Macarena Albero Cortés i a continuació signada per la part donant, els germans Albero Ribera i per la part donatària, en representació de la Confraria de Sant Jordi, der Präsident, M. Elena Vilanova Calatayud, quedant una còpia per a la Confraria i una altra per a la família Albero Ribera.
La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm públicament la donació de la família Albero Ribera.