Donació fills de Cristóbal Albero Fráncés i Carmen Ribera Belda

Els fills de Cristóbal Albero Francés i Carmen Ribera Belda, Carmen, Cristóbal, Laura i M. Dolores Albero Ribera, fan donació a la Confraria de Sant Jordi de:
Un marc amb llenç de 120 cm d’alt i 89 d’ample. En ell es representa una escena de la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa. Fou pintada per l’artista contestà Francisco Micó Ferrer en la dècada dels anys cinquanta. Cal destacar que el teixit utilitzat per a pintar l’oli, fou facilitat per l’empresari tèxtil Enrique Sempere Berenguer, conegut a Banyeres de Mariola pel sobrenom de “campanetes”.
L’acte de donació ha tingut lloc dimecres dia 12 d’octubre de 2022 en la Seu de la Confraria de Sant Jordi. El protocol a seguir, ha consistit en la lectura de l’acta de donació per part de la secretària, Macarena Albero Cortés i a continuació signada per la part donant, els germans Albero Ribera i per la part donatària, en representació de la Confraria de Sant Jordi, la presidenta, M. Elena Vilanova Calatayud, quedant una còpia per a la Confraria i una altra per a la família Albero Ribera.
La junta directiva de la Confraria de Sant Jordi agraïm públicament la donació de la família Albero Ribera.