Donació de Miguel Sempere Martínez

Miguel Sempere Martínez ha fet donació a la Confraria de Sant Jordi de Banyeres de Mariola de dos làmines reproducció facsímil de la imatge de Sant Jordi realitzada pel Mestre Martínez; dos reproduccions facsímils de les composicions que D. Emilio Berenguer Mora dedicà a D. Victoriano Martínez, Capità Major de la Comparsa de Cristians en 1883; un disc LP en vinil del concert d’orgue realitzat a Banyeres per Vicente Ros i Vicente Campos en 1985; una prova en plom de la Medalla commemorativa del II Centenari de l’arribada de la Relíquia de Sant Jordi encunyada en valencià; un exemplar del llibre “25 anys de festa, poesia i teatreescrit per ell mateix i ens a cedit un nombre important de fotografies, per a incorporar-les a l’arxiu digital de la Confraria.

Donated by Maria Pilar Belda Ferre 18 of March of 2011, them 20:00 Donated by Maria Pilar Belda Ferre, en el Saló de la Seu de la Confraria de Sant Jordi, amb l’assistència del donant i membres de la Junta Directiva.

El protocol seguit ha consistit en la lectura de l’acta de donació, a l’inici de l’acte i una vegada efectuada la donació s’ha firmat per part del donant Miguel Sempere Martínez i pel President de la Confraria, in representation of the same, in representation of the same. in representation of the same, quedant una còpia per a la Confraria i una altra còpia per al donant.

La Junta Directiva vol agrair publicament l’aportació de Miguel Sempere Martínez al arxiu de la Confraria de Sant Jordi.