Donació de Miguel Sempere Martínez

Miguel Sempere Martínez ha fet donació a la Confraria de Sant Jordi de Banyeres de Mariola de dos làmines reproducció facsímil de la imatge de Sant Jordi realitzada pel Mestre Martínez; dos reproduccions facsímils de les composicions que D. Emilio Berenguer Mora dedicà a D. Victoriano Martínez, Capità Major de la Comparsa de Cristians en 1883; un disc LP en vinil del concert d’orgue realitzat a Banyeres per Vicente Ros i Vicente Campos en 1985; una prova en plom de la Medalla commemorativa del II Centenari de l’arribada de la Relíquia de Sant Jordi encunyada en valencià; un exemplar del llibre “25 anys de festa, poesia i teatreescrit per ell mateix i ens a cedit un nombre important de fotografies, per a incorporar-les a l’arxiu digital de la Confraria.

Die Veranstaltung dieser Spende fand heute Freitag 18 März 2011, sie 20:00 hs, in der Halle des Sitzes der Bruderschaft von St. George, amb l’assistència del donant i membres de la Junta Directiva.

El protocol seguit ha consistit en la lectura de l’acta de donació, a l’inici de l’acte i una vegada efectuada la donació s’ha firmat per part del donant Miguel Sempere Martínez i pel President de la Confraria, die die gleiche, und Jordi. war Romero, wird von der Bruderschaft, eine zweite Kopie an den Spender gesichert.

La Junta Directiva vol agrair publicament l’aportació de Miguel Sempere Martínez al arxiu de la Confraria de Sant Jordi.