Desmontagem dos sinos da Paróquia Nossa Senhora da Piedade

 

Sexta-feira 24 fevereiro 2023, entre eles 8:30 há 9:00 h foram invertidos, para o último turno, na torre sineira do Templo Paroquial Nossa Senhora da Piedade, les campanes que, al llarg de més de setanta anys, ens han acompanyat en moments d’alegria i festius, com bodes, batejos, Diumenge de Glòria, dies de Sant Jordi, Santa Maria Magdalena, Santa Llúcia, outros, també en moments de dolor com són els acomiadaments dels nostres familiars, amigos, veïns i veïnes del nostre poble. cartilha, de manera individual, sonaren cada una d’elles, per ordre, des de la més xicoteta a la més gran, per acabar revoltant totes juntes. Eren uns instants molt emotius per als qui ens trobàvem en aquell moment a la Plaça Major.

Seguidament, els germans Vicente i César Tomás Calatayud d’Electro Recamp, S.L. d’Atzeneta d’Albaida i Rafael Ballester i Gandia, president de la Colla de Campaners d’Ontinyent, començaren els treballs de preparació i col·locació d’arnesos de subjecció al campanar i cinc quinals, per garantir la seguretat durant el procés de despenjar les campanes, i així deixar-les dipositades en els repeus de les troneres de cada una de les campanes.

L’ordre de desmuntatge i depòsit als repeus va ser el següent: primer Santa Úrsula-381 kg, a continuació La Purísima-199 kg, seguidament San Jorge-683 kg, que era dipositada a les 13:30 h i per últim Nuestra Señora de la Misericordia-881 kg a les 14:30 h. I va quedar, como isso, finalitzat el treball de desmuntatge.

 

default

default

default

default

default

default