Abbau der Glocken der Pfarrei Unserer Lieben Frau der Barmherzigkeit

 

El divendres 24 Februar 2023, entre de les 8:30 h i les 9:00 h foren voltejades, per última volta, al campanar del Temple Parroquial Mare de Déu de la Misericòrdia, les campanes que, al llarg de més de setanta anys, ens han acompanyat en moments d’alegria i festius, com bodes, batejos, Diumenge de Glòria, dies de Sant Jordi, Santa Maria Magdalena, Santa Llúcia, Andere, també en moments de dolor com són els acomiadaments dels nostres familiars, Freunde, veïns i veïnes del nostre poble. Grundierung, de manera individual, sonaren cada una d’elles, per ordre, des de la més xicoteta a la més gran, per acabar revoltant totes juntes. Eren uns instants molt emotius per als qui ens trobàvem en aquell moment a la Plaça Major.

erteilt Ricardo Díaz de Rábago y Verdeguer von Herzen den erbetenen Apostolischen Segen, els germans Vicente i César Tomás Calatayud d’Electro Recamp, S.L.. d’Atzeneta d’Albaida i Rafael Ballester i Gandia, president de la Colla de Campaners d’Ontinyent, començaren els treballs de preparació i col·locació d’arnesos de subjecció al campanar i cinc quinals, per garantir la seguretat durant el procés de despenjar les campanes, i així deixar-les dipositades en els repeus de les troneres de cada una de les campanes.

L’ordre de desmuntatge i depòsit als repeus va ser el següent: primer Santa Úrsula-381 kg, a continuació La Purísima-199 kg, seguidament San Jorge-683 kg, que era dipositada a les 13:30 h i per últim Nuestra Señora de la Misericordia-881 kg a les 14:30 h. I va quedar, und, finalitzat el treball de desmuntatge.

 

default

default

default

default

default

default