D. Mico Ramon Colomer, Pregador das Missas Sociais de 23 d'abril 2020 e o 240º aniversário da chegada da Santa Relíquia de Sant Jordi Mártir a Banyeres de Mariola

Don Ramón Micó Colomer va néixer a Bocairent el 23 Junho 1972. Va ingressar en el Seminari Menor en 1986, cursant el BUP, en el CEU Sant Pau de Montcada i el Col·legi Claret de Xàtiva, després de dos anys de filosofia en el Seminari Major de Montcada, va ingressar en el Col·legi-Seminari de Sant Tomàs de Villanueva. Durant quatre anys (1994-1997) exercirà la pastoral i últim curs com a diaca en la Parròquia de La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola, fins que va ser ordenat sacerdot el 28-06-1997.
Va celebrar la seua primera missa cantada a Bocairent el 16 de juliol i el tercer diumenge de setembre, dia de la Misericòrdia, va celebrar la seua primera missa en La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola.
Nomenat vicari Parroquial de Sant Jaume Apòstol de Montcada el 25 setembro 1997, va compaginar la labor pastoral amb la docència, exercint de professor de l’ESO en el Patronat Sant Jaume Apòstol, para 15 setembro 2001.
L’11 de setembre de 2001, és nomenat rector de La Mare de Déu dels Àngels de Benavites i Santa Ana de Quartell. o 13 a partir de novembro de 2002, és nomenat rector de San Miguel Arcàngel de Quart de les Valls, portant simultàniament les tres parròquies, docència i capellania de les Dominiques de l’Anunciata. o 22 outubro 2007, és nomenat Arxipreste de l’Arxiprestat núm. 27, Baronia-Les Valls.
o 22 setembro 2008 és nomenat rector d’El Salvador de Cocentaina, prenent possessió el 23 de novembre d’aquest. Després va ser nomenat, rector de San José de Millena, San Francisco de Balones, La Puríssima Concepció de Benimassot i Sant Antoni de Pàdua de Tollos, a la comarca de la Serrella. Cessant en 2016 i sent nomenat administrador parroquial de Benilloba, Benasau i Ares del Bosc. Fins al seu cessament en 2018 només s’encarregarà de la parròquia d’El Salvador i va ser nomenat rector “no estado sólido” de La Mare de Déu de la Misericòrdia de Banyeres de Mariola juntament amb D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer el 2 Julho 2018. Va cessar com a rector “no estado sólido” i nomenat rector de la Parròquia Mare de Déu de la Misericòrdia, o 24 a partir de novembro de 2019, en complir D. Ricardo José Díaz de Rábago i Verdeguer els vuitanta anys. En l’actualitat també és arxipreste de la Mare de Déu d’Agres.